Grundad av Fil. Dr. Leg. 4-9 och Gymnasielärare Thomas Hede

MatNat är matte och NO på ett enklare sätt!

MatNat är skapad och utvecklad av Thomas Hede, legitimerad kemi- och matematiklärare med över 10 års erfarenhet från Ma/NO i grundskolan åk 4-9, gymnasiet och komvux. 

Baserat på forskning

Thomas har även en filosofie doktorsexamen i atmosfärskemi och har i flertalet år forskat inom klimatområdet och undervisat på kurser i luftkemi vid Stockholms universitet.

Baserat på beprövad erfarenhet

Genom åren som pedagog och forskare har Thomas också varit med och lett webbaserade utvecklingsprojekt inom pedagogik och klimatforskning.

Nybliven medlem i Mensa

Prenumerera på MatNat.org YouTube-kanal för snabba uppdateringar av nya videoklipp!

https://www.youtube.com/channel/UCSZmeO-zML8Tr5KsSQYCkaw

Lägg gärna till mig och MatNat.org på Twitter:

@MatnatO

Thomas Hede på Instagram

www.instagram.com/thomashede

Offentligt konto, egna personliga bilder

CV_Thomas_Hede

Ett CV från 2016 med en kort beskrivning av min bakgrund och mina utbildningar och arbeten redovisade. Även en komplett lista på mina publikationer finns med.

Utskriftsvänlig Affisch (Poster)

Ladda hem och skriv ut en affish (eller poster som det kallas på konferenser) och sätt upp den på ditt bibliotek eller skola! Fråga om lov först så klart! Tack för hjälpen!

Egenutvecklat material!

Det matererial som publiceras på MatNat.org är framtaget och utvecklat av Fil Dr Leg Gymnasielärare Thomas Hede och upphovsrätten tillhör helt och hållet MatNat.org såvida inte något annat tydligt uppges. Självklart finns ett antal klassiska försök och matematiska bevis som är upprepade på denna hemsida, men då helt använt av eget framtagna bilder och motsvarande dokumentation. Bilder på kemiska molekylformler, strukturer, modeller och matematiska grafer och uttryck betraktas som allmänt identiska och används utan egentligt betraktande av upphov.

Genom att besöka MatNat.org godkännes användandet av cookies för enklare och mer ändanmålsenligt besök av hemsidan.